Infracrveno grijanje - revolucija 21. stoljeća

20-50% uštede sa novom patentiranom tehnologijom Infrapower panela

Zahvaljujući vodećoj nano-tehnologiji s grafit-poliamid grijaćim elementima prešanim u epoksidnoj keramičkoj smoli, s infracrvenim grijačim panelim se ostvaruje najviša stopa učinkovitosti i najniža moguća potrošnja energije infracrvenog elementa.  INFRAPOWER je u suradnji s japanskim i austrijskim tehničarima razvio posebnu formulu za svoj grijaći element koji 99% proizvedenih infracrvenih zraka ima u optimalnom IR spektru i jedinstvenu tehniku ​​reflektora.

Visoka učinkovitost u kombinaciji s sustavom prešanja i patentiranom tehnologijom reflektiranja (100% proizvedenih infracrvenih zraka emitiraju se ispred panela) omogućujući da se proizvede samo vrlo mali postotak konvekcijske topline. Aktivna površina za prijenos topline lagano je ispupčen (zaprima konvektan oblik) na radnoj temperaturi radi maksimiziranja raspona/kuta zračenja.
To znači da imate koristi od svih prednosti infracrvenog grijanja i zajamčeno učinkovito zagrijavanje.
Paneli su sa praktično neograničenim vijekom trajanja, zahvaljujući tehnologiji izrade i p5 kontrolnoj elektronici.

Tehnologija - Infracrveno grijanje

Kod infra panela prijenos topline se vrši putem isijavanja grijaćih elemenata, a intenzitet proizlazi iz visine njegove temperature i specijalne površine grijaćeg elementa.
Isijavanje toplinske energije panela spada u rasvjetnu zonu grijanja i unutar raspona područja Far Infra Red (FIR). Sva živa bića se griju infracrvenim zrakama, ali nisu vidljive golim okom.
Toplotno zračenje apsorbira se u svim predmetima, u tijelu, u strukturi zgrade, uravnotežena je temperature unutar zatvorenog prostora, unešenu toplinu jednolično vraćaju u prostor predmeti, zidovi. To dovodi do većeg osjeta temperature za 2-3 °C nego što je stvarna temperatura.

Zatražite ponudu

Odmah kontaktirajte dobavljača

Pošaljite upit

Rad infrapanela

Kubni metar zraka u prostoriji ili podna površina – m2, nije mjerna jedinica u tehnologiji grijanja. Računati treba prema toplinskoj izolaciji zgrade odnosno po toplinskom gubitku zgrade. Potrebna snaga jednog kompletnog sustava infracrvenog grijanja ili pomoćnog grijanja za udobnost u svim slučajevima ovisi o maksimalnom toplinskom gubitku kroz danu strukturu. Budući da sve konstrukcije i građevni materijali te vrata i prozori imaju različite koeficijente prijenosa topline (U vrijednost), tako određivanje snage grijanja zahtijeva izračun gubitka topline.

Planiranje sustava grijanja sa infrapanelima pa čak i izračun dopunskog grijanje sa infrapanelom trebali bi prepustiti stručnjaku.

Grijanje infracrvenim panelima

Grijanje sa radijatorima

Nakup v spletni trgovini

Artikli iz naše ponude imaju opis, specifikacije te pdf dokumentaciju za rukovanje ili instalaciju.
Online kupnjom ne štedite samo svoje vrijeme, već i novac jer smo za Vas pripremili popuste na iznose iznad 2500kn.
Web shop
Avtorske pravice © 2024. Mirakul inovativna grijanja, Vse pravice pridržane
To spletno mesto uporablja piškotke in podobne tehnologije, da vam zagotovi najboljšo uporabniško izkušnjo, vključno s prilagajanjem oglaševanja in vsebine. S klikom na 'Sprejmi' sprejemate vse piškotke.
Partner zona